Terberg Automotive Standaard producten
 


Vertrouwende op een jarenlange ervaring, heeft Terberg Automotive een modulair besturingssysteem ontwikkeld, voor kleine- en grote (industriële) installaties. Goed geteste hardware componenten en gestructureerde software, hebben geleid tot een systeem dat beantwoordt aan de gestelde eisen van de klant.

Terberg Automotive biedt op micro processor gebaseerde oplossingen voor besturingen, voor zowel standaard- als maatwerk.

De productrange varieert van specifieke elektronische besturingen in voertuigen, tot en met het volledig automatiseren van speciale voertuigen. Omdat al onze besturingen zijn uitgevoerd met TCAN I/O (Terberg CAN for inputs and/or outputs), TCAN CPU (Terberg CAN for interfacing), TCAN MM (Terberg CAN for broadcasting) en eventueel Bosch TTCAN, J1939 en CleanOpen, zijn wij in staat snel relevante motortechnische informatie te verwerken in ons besturingssysteem.

Door de gebruikte technieken vindt er een doelmatige en snelle besturing plaats tussen de besturingselektronica en de mechanische overdracht naar het voertuig. In de cases treft u een aantal sprekende voorbeelden aan.

Hieronder zijn enkele databladen te bekijken van de laatste modules.

Besturing: I/O modules:
Open document in nieuw venster. SBC 7-2 v2.x Open document in nieuw venster. CAN-DIN16 v2.x
Open document in nieuw venster. SBC 7-2 v3.x Open document in nieuw venster. CAN-DOUT16 v2.x
Open document in nieuw venster. SBC 9-3 v1.x Open document in nieuw venster. CAN-DREL16 v2.x
Open document in nieuw venster. SBC 10 v2.x Open document in nieuw venster. CAN-AIN8 v2.x
Open document in nieuw venster. SBC 10 v2.x 12V Open document in nieuw venster. CAN-AOUT4 v2.x
Open document in nieuw venster. SBC 10 v2.x Pickup Open document in nieuw venster. CAN-COM v1.x